Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένα παραμύθι κι ένα μυστικό για κάθε ζώδιο!!

Διαβάζεις πολλά κάθε μέρα για τα ζώδια και ίσως έχεις μάθει και αναγνωρίζεις το ζώδιο κάποιου από τη συμπεριφορά, την εμφάνιση ή τις προτιμήσεις του στο σ@ξ, στο φαγητό...
Μάλιστα συχνά-πυκνά μπορεί «να πέφτεις και μέσα»! 

Στο παρακάτω άρθρο θα διαβάσεις κάποιες πιο λεπτές αποχρώσεις που αφορούν στα χαρακτηριστικά των 12 ζωδίων, οι οποίες συχνά διαφεύγουν της προσοχής σου, επειδή περισσότερο στην αρθρογραφία προβάλλονται τα εμφανή και όχι τα δυσδιάκριτα στοιχεία τους.

Έχουμε επιλέξει να παρουσιάσουμε δύο ειδών στοιχεία για κάθε ζώδιο που είναι άγνωστα στους περισσότερους. Το πρώτο είναι ένα «παραμύθι» που κυκλοφορεί για το κάθε ζώδιο, αλλά η πραγματικότητα συνήθως αποδεικνύει ότι δεν ισχύει και τόσο. Το δεύτερο είναι η κρυφή πλευρά κάθε ζωδίου, η οποία δηλώνει μια βαθιά αλήθεια που όμως είναι τόσο έντεχνα κρυμμένη ώστε να τη βλέπουμε πολύ δύσκολα.

Για να μην πιστεύεις λοιπόν μόνον όσα βλέπεις με την πρώτη ματιά, διάβασε προσεκτικά παρακάτω τα βαθιά κρυμμένα μυστικά κάθε ζωδίου:

ΚΡΙΟΣ
Ο μύθος του ζωδίου: Επιδιώκει τη σύγκρουση!
Πρόκειται για κάτι που μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει ότι τις περισσότερες φορές δεν ισχύει. Μπορεί οι Κριοί να βιάζονται ή να είναι ευερέθιστοι, αλλά δεν επιδιώκουν απαραίτητα οι ίδιοι τη σύγκρουση. Είναι αυτός ο άτιμος ο Άρης που τους κυβερνάει και δίνει δικαιώματα στους άλλους να το πιστεύουν.
Η κρυφή πλευρά του: Είναι πολύ τρυφερός, φιλότιμος και συμπονετικός αλλά το κρύβει γιατί δεν θέλει να θεωρηθεί καταπιεστικός και μαλθακός!





ΤΑΥΡΟΣ
Ο μύθος του ζωδίου: Είναι αργός και ανιαρός!
Μεγάλος μύθος. Άλλο τεμπέλης, άλλο δυσκίνητος. Άλλο εσωστρεφής, άλλο ανιαρός. Όσον αφορά στο "αργός", η απάντηση έρχεται αν δεις Ταύρο να χορεύει ή να ορμάει με αποφασιστικότητα να... καθαρίσει μια κατάσταση. Επίσης το "ανιαρός" είναι άδικο, γιατί οι Ταύροι είναι λάτρεις των τεχνών, της μουσικής, του αθλητισμού, της οικονομίας, της αυτοκίνησης, της πολιτικής και η συμμετοχή τους σε όλα αυτά και πολύ περισσότερα είναι δεδομένη. Μη σε ξεγελούν οι αργές κινήσεις τους και το βλέμμα... αγελάδας με το οποίο σε κοιτάνε μερικές φορές!
Η κρυφή πλευρά του: Έχει μια πολύ επιθετική πλευρά που είναι σχεδόν ανεξέλεγκτη όταν ενεργοποιηθεί, αλλά δεν του αρέσει να εκδηλώνεται συχνά γιατί, μετά το χάος που θα προκαλέσει, θα αναγκαστεί να καθαρίσει τον τόπο γύρω του από τα συντρίμια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο μύθος του ζωδίου: Είναι διχασμένη προσωπικότητα!
Αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση, αφού όλοι οι άνθρωποι έχουν αντιφατικές πλευρές ή και ζωές! «Άλλα θέλω κι άλλα κάνω» που λέει και το άσμα. Αυτό που ισχύει είναι ότι οι Δίδυμοι μπορούν να δουν πάντοτε τις δύο πλευρές ενός νομίσματος και να τις κατανοήσουν αμφότερες σε βάθος, γι' αυτό συνήθως αποφεύγουν να υποστηρίξουν φανατικά ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Ένας χαρακτηρισμός που θα τους ταίριαζε πάντως είναι «πολυσχιδείς» ή πιο απλά ευέλικτοι, αφού δεν τείνουν να είναι μονομερείς.
Η κρυφή πλευρά του: Η αλήθεια είναι ότι επιδιώκουν πραγματικά ηρεμία και σταθερότητα, αλλά η περιέργειά τους για κάτι πιο φρέσκο και αναζωογονητικό τους σπρώχνει να πηγαίνουν από τόπο σε τόπο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο μύθος του ζωδίου: Είναι ήρεμος και μαλθακός
Όσοι έχουν ζήσει με Καρκίνους ξέρουν πολύ καλά ότι συχνά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν εσωστρεφείς, αλλά σίγουρα όχι ήρεμοι εξαιτίας μιας διαρκούς συναισθηματικής ανασφάλειας που τους κατατρέχει. Όσο για το μαλθακοί, αν πέσεις σε Καρκίνο που διεκδικεί οτιδήποτε είτε υλικό είτε συναισθηματικό , θα απορρίψεις αμέσως αυτόν τον χαρακτηρισμό. Ίσως πολλοί από αυτούς είναι χαμηλών τόνων, αλλά θεωρούνται αρκετά ωφελιμιστές και μάχονται με μεγάλη δύναμη για να κερδίσουν αυτά που επιθυμούν.
Η κρυφή πλευρά του: Είναι αρκετά αστείος, πνευματώδης, γοητευτικός και πολύ φιλικός, αλλά δεν μπορεί να χειριστεί τα συναισθήματά του γι' αυτό γίνεται κυκλοθυμικός και εσωστρεφής, αν πληγωθεί.

ΛΕΩΝ
Ο μύθος του ζωδίου: Θέλει να τραβάει την προσοχή με κάθε τρόπο
Ο Λέοντας δεν έχει ανάγκη να προσπαθήσει για να τον προσέξουν. Αυτό συμβαίνει από μόνο του. Το να θέλεις να τραβάς συνέχεια την προσοχή δηλώνει ανασφάλειες που συνήθως οι καθαρόαιμοι Λέοντες δεν έχουν. Επιπλέον, μοιάζει λίγο και με τους συγγενείς του από το ζωικό βασίλειο. Του αρέσει να τεμπελιάζει, να ξεκουράζεται και να απομονώνεται από το πλήθος και την περιττή φασαρία, χωρίς να ενδιαφέρεται καθόλου αν θα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής διαφόρων άλλων... ζώων!
Η κρυφή πλευρά του: Είναι πολύ περιποιητικός και ευαίσθητος, αλλά η ανάγκη του να τον σέβονται τον αναγκάζει να κρύψει αυτή την πλευρά, για να μην τον θεωρήσουν αδύναμο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο μύθος του ζωδίου: Είναι μανιακή με την τάξη και την καθαριότητα.
Επίσης, ο μύθος περί καθαριότητας του ζωδίου μπορεί εύκολα να ανατραπεί, αν επισκεφτείς το σπίτι μιας γυναίκας Παρθένου και ρίξεις πιο προσεκτική ματιά σε ακατάστατα και ακαθάριστα σημεία του σπιτιού. Επίσης, αν δεις το δωμάτιο εργένη Παρθένου που είναι μεν εμφανής η ανάγκη του για ταξινόμηση, αλλά δεν έχει και τον πιο τακτοποιημένο χώρο. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που πρέπει να συνδράμουν στο ωροσκόπιο ενός Παρθένου για να δεις την αποστειρωμένη εικόνα που φημολογείται, αφού η ανάγκη τους για τάξη και η απέχθειά τους για τις ασθένειες και τα μικρόβια δεν τους καθιστά απαραίτητα και τους πιο φανατικά οργανωμένους. Αντίθετα, αυτοί είναι που τρέφουν περισσότερο από άλλους την κρυφή λαχτάρα να... ξεφύγουν από τις βαρετές συνήθειες της καθημερινότητας.
Η κρυφή πλευρά του: Στην πραγματικότητα είναι πολύ υπεροπτική και ενώ ξέρει ότι δεν είναι τέλεια κατά βάθος πιστεύει ότι είναι πολλές κλάσεις ανώτερη από τον οποιοδήποτε.


ΖΥΓΟΣ
Ο μύθος του ζωδίου: Δεν συγκρούεται ποτέ και είναι πολύ ευεπηρέαστος
Το «δεν συγκρούονται ποτέ» αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος μύθος για τους Ζυγούς, αν παρατηρήσει κάποιος πόσο συχνά οι εκπρόσωποι του ζωδίου βρίσκονται στα... δικαστήρια. Η σύγκρουση για το Ζυγό μπορεί να είναι ανεπιθύμητη, δεν μπορεί όμως παρά να καταστεί αναπόφευκτη! Και αυτό γιατί ο Ζυγός πάντα κοιτάει πρώτα τι κάνουν οι άλλοι, οι οποίοι είναι φυσικό να μην τα κάνουν όλα σωστά ούτε ο Ζυγός να συμφωνεί πάντα μαζί τους... Η ισορροπία για τους Ζυγούς παραμένει το ζητούμενο, πολλές φορές όμως μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν βγουν μπροστά και δηλώσουν την παρουσία τους, διεκδικώντας αυτά που οι ίδιοι θέλουν.
Η κρυφή πλευρά του: Είναι απίστευτα τελειομανής, κατακρίνει και τις δικές του ατέλειες αλλά και των άλλων, διατηρώντας όμως το σήμα κατατεθέν του, το χαμόγελο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μύθος του ζωδίου: Έχει εμμονή με το σεξ
Το ότι βιώνει το σεξ με έναν βαθύ και ανυπέρβλητο τρόπο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι η number one επιδίωξη στη ζωή του Σκορπιού. Μάλιστα, θα μπορούσε να ειπωθεί ότι η απόκτηση χρήματος, πλούτου ή κοινωνικής δύναμης είναι πολύ πιο σημαντικά θέματα για αυτό το ζώδιο. Πάνω απ' όλα, ένα έχει σημασία για το Σκορπιό: ο έλεγχος. Ο έλεγχος των εραστών, των φίλων, των συγγενών, της ζωής, της σκέψης, της ανάσας, της τσέπης, κάθε ανθρώπου που σχετίζεται ή κάθε κατάστασης στην οποία εμπλέκεται. Το σεξ δεν είναι παρά ένα... μέσο που βοηθάει τους Σκορπιούς να βεβαιώνονται ότι έχουν τον έλεγχο του άλλου προσώπου!
Η κρυφή πλευρά του: Αγαπά να συνυπάρχει με ανθρώπους και να κάνει σχέσεις, αλλά γνωρίζει ότι έτσι γίνεται ανίσχυρος συναισθηματικά και εκμεταλλεύσιμος κι αυτό δεν του αρέσει.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μύθος του ζωδίου: Δεν βρίσκει ησυχία και δεν βολεύεται.
Βεβαίως και βρίσκει ησυχία, μόνο που δεν πρέπει να έχει οικονομικό άγχος και πεζές υποχρεώσεις που τον ζαλίζουν με ανιαρές και μίζερες λεπτομέρειες. Όσο για το βόλεμα, δώσε του άπλα και καλή παρέα και μπορεί να αράξει σε μια παραλία να λιάζεται, να χαζεύει, να ψαρεύει και να απολαμβάνει τη φύση και το τοπίο όσο κανένας.
Η κρυφή πλευρά του: Μέσα του έχει μια πλευρά μανιακή με το σεξ και του παίρνει κάποιο χρόνο για να την κατευνάζει και να την έχει υπό έλεγχο.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μύθος του ζωδίου: Είναι πολύ συντηρητικός και εργασιομανής.
Μόνο συντηρητικός δεν είναι, διότι οι Αιγόκεροι απογυμνωμένοι από τις κοινωνικές συμβάσεις είναι πιο... προχώ ακόμα και από τους Υδροχόους. Όσο για εργασιομανείς, από τη στιγμή που βρίσκονται σε ένα καλό πόστο και κατέχουν έναν καλό τίτλο, δεν τους ενδιαφέρει και πολλοί να σκοτώνονται στη δουλειά, αρκεί να μη δώσουν δικαίωμα στον κόσμο να τους... σχολιάσει.
Η κρυφή πλευρά του: Έχει την παρόρμηση να ριχτεί σε ολονύκτια πάρτι, σεξ και ξεσαλώματα αλλά την κρατά στο σκοτάδι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Όταν τη βγάζει όμως...


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μύθος του ζωδίου: Είναι εκκεντρικός και επαναστάτης
Επειδή η σκέψη του Υδροχόου κάνει άλματα προς τα εμπρός, δεν σημαίνει ότι και στην πράξη ακολουθεί την ίδια τακτική. Θα βρεις πολλούς «γραβατωμένους» σ' αυτό το ζώδιο και αρκετούς... βολεμένους επίσης. Η εκκεντρικότητα του ζωδίου σε πολλές περιπτώσεις εξαντλείται σε ένα περίεργο χρώμα στα μαλλιά, ένα σκουλαρίκι στ' αυτί ή ένα κάπως εκκεντρικό αμάξι, αφού με κάποιο τρόπο πρέπει να εκφραστεί η διαφορετικότητά τους. Ένας Υδροχόος θα βρει μεν έναν ασυνήθιστο τρόπο να ενταχθεί μέσα στο σύστημα, αλλά θα ενταχθεί... Επίσης, η φήμη του επαναστάτη που ακολουθεί το ζώδιο οφείλεται περισσότερο στις πρωτοποριακές θεωρίες που αναπτύσσει παρά σε αυτή καθεαυτή την επαναστατική του δράση. Τα περισσότερα επεισόδια με διαδηλωτές στο Σύνταγμα, θα τα δει από τον καναπέ του σπιτιού του!
Η κρυφή πλευρά του: Κατά βάθος του αρέσει η χλιδή, η κοινωνική ελίτ και το να ξεχωρίζει, ανεξάρτητα απ' ό, τι δείχνει, και λατρεύει να κρίνει τους άλλους, απλά δεν χρησιμοποιεί τα ίδια στάνταρ όπως οι υπόλοιποι.


ΙΧΘΥΕΣ
Ο μύθος του ζωδίου: Δεν μπορούν να χειριστούν την πραγματικότητα.
Κι αν δε χωράει νερό σ' αυτό το κρασί της δήθεν ανικανότητας των Ιχθύων να χειριστούν με ρεαλισμό τις καταστάσεις της ζωής. Ο μεγαλύτερος μύθος ever. Εντάξει, είναι κάπως ονειροπαρμένοι και συχνά τους ξεγελάς εξαιτίας της καλοσυνάτης διάθεσής τους ή της έλλειψης ορίων στη ζωή τους. Κι όμως, ενώ είναι δοσμένοι στο να αντιλαμβάνονται τις χιλιάδες λεπτές αποχρώσεις των πραγμάτων γύρω τους και μοιάζουν έρμαια του χάους που επικρατεί στον ψυχισμό τους, παράλληλα ξέρουν πολύ καλά τι ακριβώς συμβαίνει και τι πρέπει να κάνουν προς όφελός τους. Μάλιστα εξαιτίας ακριβώς της εξοικείωσής τους με τις χαώδεις καταστάσεις, δεν εμποδίζονται καθόλου από αυτές όταν πρόκειται να παλέψουν για κάτι χειροπιαστό και ωφέλιμο για τους ίδιους.
Η κρυφή πλευρά του: Μπορεί να φαίνονται εύκολοι αντίπαλοι, αλλά έχουν πολύ ισχυρά κίνητρα και στόχο, που θεωρούν αποστολή της ζωής τους και ό, τι και να τους πει ο καθένας, θα επιδιώξουν να την φέρουν σε πέρας με κάθε κόστος.

Πηγή :  www.anonymoi.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΕΜΑΝΙΑ - Rehmannia Glutinosa

Πολυετές φυτό που φθάνει σε ύψος τα 60 εκατοστά, με κολλώδη φύλλα και πορφυρά άνθη. Περιέχει σάκχαρα, φυτοστερόλες και ρεμανίνη. Σημαντικό βότανο για την προστασία του συκωτιού από τις τοξίνες και την ηπατίτιδα. Χρησιμοποιείται με δύο τρόπους, ωμή για χρόνιες παθήσεις στο ήπαρ, όπως ηπατίτιδα και μαγειρεμένη με κρασί για παθήσεις εμμηνόρροιας και ανώμαλου κύκλου. Επίσης θεωρείται πολύτιμο γιατρικό για το γήρας, συντελώντας στην διαδικασία της μακροζωίας. Πηγή: botanakaiygeia.blogspot.com

ΛΥΚΟΠΟΔΙΟ - Lycopodium Clavatum

Αειθαλές έρπον βρύο που φθάνει σε ύψος τα 15 εκατοστά, με πράσινα επιμήκη φύλλα στα κλωνάρια και στάχυα με κίτρινα σπόρια. Περιέχει αλκαλοειδή, φλαβονοειδή, πολυφαινόλες και τριτερπένια. Διουρητικό, ηρεμιστικό για προβλήματα του ουροποιητικού, αλλά και αντισπασμωδικό για πεπτικά όπως δυσπεψία και γαστρίτιδα. Εξωτερικά σε δερματικά προβλήματα, ανακουφίζει τους ερεθισμούς και τα εκζέματα. Τοξικό φυτό. Πηγή: http://botanakaiygeia.blogspot.com

Τι είναι τελικά αυτό το Σύστημα παρακολούθησης GPS ποδοσφαιρικών ικανοτήτων της Playertek ?

Βλέπουμε αρκετές φορές Ποδοσφαιριστές να φορούν ένα είδος σουτιέν (κατά την σωστή ορολογία είναι vest = γιλέκο ) , δεν είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα . Πάμε να το γνωρίσουμε μέσα από   την Ομάδα του Α.Ο Σκιάθου μία από τις ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα που διαθέτουν το σύστημα και το παρουσιάζουμε αποκλειστικά . Ένα χρήσιμο εργαλείο για τον προπονητή καθώς βλέπει το εύρος κινήσεων και αποδόσεων των ποδοσφαιριστών ( θα γίνει ανάλυση παρακάτω) , το ιατρικό επιτελείο μιας ομάδας τοποθετώντας σωστά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για να ρυθμιστούν με βάση τα βιομετρικά στοιχεία των παικτών τα προφίλ τους και οι αποδόσεις τους , της διοίκησης ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα του roster της και τέλος των ποδοσφαιριστών για ατομική βελτίωση   που θα έχει ως στόχο την   βελτίωση της ομάδας. Στοιχεία Ποδοσφαιριστή  Καταρχήν το σύστημα παρακολούθησης gps της εταιρίας playertket , πλέον θα το ονομάζουμε Σύστημα Παρακολούθησης Ποδοσφαιρικών Ικανοτήτων , καθώς μετράει