Βιοσυντονισμός τι είναι ; Του Ιατρού Παθολόγου Νικόλαου Πανταζόπουλου

Ο βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής (Max Planck και Albert Einstein πριν από 90 χρόνια) ότι τα κύτταρα του σώματός μας όπως και τα μόρια όλων των σωματιδίων στη φύση, εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Όλα τα στοιχεία στο σύμπαν έχουν ένα δικό τους παλμικό κραδασμό. Επίσης στη συνέχεια αυτής της θεωρίας εφόσον τα πάντα βρίσκονται μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα και το κάθε σωματίδιο έχει το δικό του ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι απόλυτα κατανοητό ότι όλα τα συστήματα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Εφόσον όλα τα ηλεκτρομαγνητικά συστήματα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους είναι εύκολα αντιληπτό ότι όποια δυσαρμονία δημιουργηθεί σε ένα πεδίο θα μεταδοθεί με τις ανάλογες ταλαντώσεις σε ολόκληρο το σύστημα και αντιστρόφως δηλ. εξισορροπώντας το ολόκληρο σύστημα ( αλλάζοντας τις συχνότητες) θα επέλθει και καλύτερος συντονισμός στο επιμέρους σύστημα που έχει ξεφύγει της ισορροπίας (ασθένεια).

Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να συντονιστεί με ένα εκπεμπόμενο σήμα αν αυτό έχει την ίδια συχνότητα με αυτή του σώματος. Η αρχή του συντονισμού που λαμβάνει χώρα στο επίπεδο των ζώντων οργανισμών καλείται βιοσυντονισμός. Αυτή η ανακάλυψη είναι εξαίρετης σημασίας για την επιστήμη της ιατρικής. Ανοίγει το δρόμο σε μια καινούργια διάσταση: την θεραπεία με βιοσυντονισμό “BioResonance Therapy”. Αυτό σημαίνει, πως μπορεί να γίνει ανίχνευση και θεραπεία στο σώμα προσεγγίζοντάς το με τον Βιοσυντονισμό.
Πλεονεκτήματα της θεραπείας με βιοσυντονισμό:

Ο βιοσυντονισμός προσφέρει μια πολύ εξατομικευμένη προσέγγιση του αρρώστου, λαμβάνοντας υπόψη, τις βαθύτερες αιτίες εκδήλωσης των ασθενειών. Ιδιαίτερα στις χρόνιες παθήσεις , που παραμένουν αγνώστου αιτιολογίας για τη συμβατική ιατρική, καταφέρνει πολλές φορές ακόμη και να εξαλείψει μια νόσο. Η νόσος αυτή «κλασσικά» αντιμετωπίζεται με φάρμακα όχι για να θεραπεύσει αλλά απλώς να μειώσει τα συμπτώματα.


  • Ο βιοσυντονισμός εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες
  • Ο βιοσυντονισμός είναι ανώδυνος και εντελώς ακίνδυνος
  • Ο βιοσυντονισμός ως συμπληρωματική μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί τόσο με τις μεθόδους θεραπείας της «κλασσικής» ιατρικής όσο και με «εναλλακτικές» μεθόδους, όπως η ομοιοπαθητική, ο βελονισμός, η ρεφλεξολογία κ.λ.π.
  • Ο βιοσυντονισμός σε μερικές περιπτώσεις δρα υποβοηθητικά, σε άλλες επιφέρει μόνιμη ίαση. Πολύ συχνά επιτυγχάνονται εκπληκτικά αποτελέσματα εκεί όπου άλλες μέθοδοι ή φάρμακα δεν είχαν καμία επιτυχία είτε επέφεραν μόνο ελάχιστη ανακούφιση.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΕΥΕΞΙΑΣ

1. ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
(BODY ACTIVITY STATUS)
Ελέγχεται η επιβάρυνση των οργάνων και των συστημάτων του οργανισμού. Γίνεται ενδελεχής λειτουργικός έλεγχος με ανίχνευση διαταραχών ακόμα και σε προκλινικό επίπεδο.

2. ΤΕΣΤ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ 
Ελέγχονται οι ωφέλιμες, οι ουδέτερες και οι απαγορευμένες τροφές, οι οποίες επηρεάζουν τον μεταβολισμό μας.
Επίσης ελέγχεται η υπερανάπτυξη του μύκητα Candida albicans.

3. ΤΕΣΤ ΒΑΣΙΚΩΝ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ (ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ – ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΜΕΤΑΛΛΑ ) 

4. ΤΕΣΤ ΤΟΞΙΝΩΝ (ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ)

5. ΤΕΣΤ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ
Όλες οι παραπάνω εξετάσεις γίνονται μέσω του BRT SYSTEM (ASYRA PRO) της G-TECH, το οποίο είναι εγκεκριμένο από το FDA (ΗΠΑ) με ποσοστά επιτυχίας σε πάνω από 80% των ασθενών που την εμπιστεύτηκαν.


Από τον Ιατρό - Παθολόγο
Κο Νικόλαο Πανταζόπουλο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις