Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιστροφή στο σχολείο 6 tips για ένα ασφαλές σακίδιο

Καθώς πλησιάζουμε την επιστροφή στη σχολική χρονιά , δύο πράγματα έρχονται στο μυαλό μας ,
  1. Πως θα είναι το παιδί μου όταν γυρίσει στο σχολείο  ; 
  2. και έχει ένα ασφαλές  σακίδιο;
Το ACA προσφέρει την ακόλουθη λίστα ελέγχου για να βοηθήσει τους γονείς να επιλέξουν το καλύτερο δυνατό σακίδιο για τα παιδιά σας:
  1. Το σακίδιο είναι στο σωστό μέγεθος για το παιδί σας; Το σακίδιο δεν πρέπει ποτέ να είναι μεγαλύτερο ή Μικρότερο από τον κορμό του παιδιού σας και δεν πρέπει να κολλάει περισσότερο από 10 Πόντους κάτω από τη μέση της μέσης. Ένα σακίδιο που κρέμεται πολύ χαμηλά αυξάνει το βάρος στους ώμους, προκαλώντας το παιδί σας να κλίνει προς τα εμπρός όταν περπατάει.
  2. Το σακίδιο έχει δύο φαρδύς, γεμισμένους ιμάντες ώμου; Οι μη γεμισμένοι ιμάντες δεν είναι μόνο άβολοι, αλλά μπορούν επίσης να ασκήσουν περιττή πίεση στους μυς του αυχένα και των ώμων.
  3. Το παιδί σας χρησιμοποιεί και τους δύο ιμάντες; Το να έχετε ένα βαρύ σακίδιο από ένα ιμάντα μπορεί να προκαλέσει δυσανάλογη μετατόπιση του βάρους στη μία πλευρά, οδηγώντας σε σπασμούς του αυχένα και των μυών, πόνο χαμηλά στην πλάτη και κακή στάση του σώματος
  4. Οι ιμάντες ώμου είναι ρυθμιζόμενοι; Οι ιμάντες ώμων πρέπει να είναι ρυθμιζόμενοι έτσι ώστε το σακίδιο να μπορεί να προσαρμοστεί στο σώμα του παιδιού σας. Το σακίδιο πρέπει να είναι ομοιόμορφα κεντραρισμένο στο κέντρο της πλάτης του παιδιού σας.
  5. Το σακίδιο είναι γεμισμένο πίσω στην επαφή με την πλάτη ; Η γέμιση πίσω προσφέρει όχι μόνο αυξημένη άνεση, αλλά και το παιδί σας προστατεύεται από τις αιχμηρές άκρες των σχολικών προμηθειών (μολύβια, χάρακες, σημειωματάρια κ.λπ.) μέσα στο σακίδιο.
  6. Το σακίδιο έχει πολλά διαμερίσματα; Ένα σακίδιο με εξατομικευμένα διαμερίσματα βοηθά στην καλύτερη θέση του περιεχομένου. Βεβαιωθείτε ότι τα εχμηρά ή ογκώδη αντικείμενα είναι μακριά από την περιοχή που θα στηρίζεται η πλάτη του παιδιού σας και προσπαθήστε να τοποθετήσετε στις θήκες που έχει το σακίδιο.
Η ACA συνιστά οι γονείς ή κηδεμόνες να βοηθούν τα παιδιά να συσκευάζουν σωστά τα σακίδια τους και πρέπει να φροντίζουν ώστε τα παιδιά να μην μεταφέρουν ποτέ περισσότερο από το 10 τοις εκατό του βάρους τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΕΜΑΝΙΑ - Rehmannia Glutinosa

Πολυετές φυτό που φθάνει σε ύψος τα 60 εκατοστά, με κολλώδη φύλλα και πορφυρά άνθη. Περιέχει σάκχαρα, φυτοστερόλες και ρεμανίνη. Σημαντικό βότανο για την προστασία του συκωτιού από τις τοξίνες και την ηπατίτιδα. Χρησιμοποιείται με δύο τρόπους, ωμή για χρόνιες παθήσεις στο ήπαρ, όπως ηπατίτιδα και μαγειρεμένη με κρασί για παθήσεις εμμηνόρροιας και ανώμαλου κύκλου. Επίσης θεωρείται πολύτιμο γιατρικό για το γήρας, συντελώντας στην διαδικασία της μακροζωίας. Πηγή: botanakaiygeia.blogspot.com

ΛΥΚΟΠΟΔΙΟ - Lycopodium Clavatum

Αειθαλές έρπον βρύο που φθάνει σε ύψος τα 15 εκατοστά, με πράσινα επιμήκη φύλλα στα κλωνάρια και στάχυα με κίτρινα σπόρια. Περιέχει αλκαλοειδή, φλαβονοειδή, πολυφαινόλες και τριτερπένια. Διουρητικό, ηρεμιστικό για προβλήματα του ουροποιητικού, αλλά και αντισπασμωδικό για πεπτικά όπως δυσπεψία και γαστρίτιδα. Εξωτερικά σε δερματικά προβλήματα, ανακουφίζει τους ερεθισμούς και τα εκζέματα. Τοξικό φυτό. Πηγή: http://botanakaiygeia.blogspot.com

Τι είναι τελικά αυτό το Σύστημα παρακολούθησης GPS ποδοσφαιρικών ικανοτήτων της Playertek ?

Βλέπουμε αρκετές φορές Ποδοσφαιριστές να φορούν ένα είδος σουτιέν (κατά την σωστή ορολογία είναι vest = γιλέκο ) , δεν είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα . Πάμε να το γνωρίσουμε μέσα από   την Ομάδα του Α.Ο Σκιάθου μία από τις ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα που διαθέτουν το σύστημα και το παρουσιάζουμε αποκλειστικά . Ένα χρήσιμο εργαλείο για τον προπονητή καθώς βλέπει το εύρος κινήσεων και αποδόσεων των ποδοσφαιριστών ( θα γίνει ανάλυση παρακάτω) , το ιατρικό επιτελείο μιας ομάδας τοποθετώντας σωστά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για να ρυθμιστούν με βάση τα βιομετρικά στοιχεία των παικτών τα προφίλ τους και οι αποδόσεις τους , της διοίκησης ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα του roster της και τέλος των ποδοσφαιριστών για ατομική βελτίωση   που θα έχει ως στόχο την   βελτίωση της ομάδας. Στοιχεία Ποδοσφαιριστή  Καταρχήν το σύστημα παρακολούθησης gps της εταιρίας playertket , πλέον θα το ονομάζουμε Σύστημα Παρακολούθησης Ποδοσφαιρικών Ικανοτήτων , καθώς μετράει